Vaffelrøre "Greipstad røra"

Fra tid til annen vil håndballen be deg som foreldre eller spiller bidra til ulike dugnad. Det å kunne bidra med vaffelrøre og vaffelsteking er en viktig og fin dugnad.

vaffelVafler, en suksess både hos store og små.

Greipstad røre, gir ca. 2 liter røre

  • 4 egg
  • 2,5 dl sukker
  • ca 11 dl mel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kardemomme
  • 1 liter H-melk
  • 100 gr. Smeltet smør

1. Pisk egg og sukker godt i sammen

2. Ha alt det tørre i en bolle.

3. Bland inn litt og litt av melken og det tørre. Rør godt mellom hver gang du blander inn, for å unngå klumper.

4. Tilsett smeltet smør. La røren stå og svelle 1/2 time.

5. Stek vaflene og server dem gjerne varme.