Nodelandshallen ved Songdalen ungdomsskole

Håndball

Greipstad håndball spiller sine hjemmekamper i Nodelandshallen.

Greipstad håndballgruppe har rett over 200 aktive medlemmer. Klubben er bevisst på breddesatsing som fører til god aktivitet i klubben med flere gode lag og mange talenter. Til å organisere dette har vi rundt 60-70 frivillige personer som holder hjulene i gang.

Klubben er under stadig utvikling og har et stort behov for utvidet treningsfasiliteter. Vi har gitt flere innspill til ny flerbrukshall ifm bygging av ny skole i nærområdet. 

Til vår drift er vi avhengig og takknemlig for all støtte fra sponsorer og andre bidragsytere som Søgne og Greipstad Sparebank, Greipstad Lions, Frustøl AS, FT bygg, Kiwi Brennåsen, Kvik, Oceannering Rotator AS, Neumann, Pizzabakeren Brennåsen, Stray & Co eiendomsmegling og Try rør.

Treningstider og kamper

Gjelder for sesongen 2019/2020. Håndballen har fått tildelt tider i Nodelandshallen, Tunballen og Rosseland skole.

Praktisk informasjon

Her finner du mer informasjon om hvordan melde inn en skade , foreldrekontaktenes oppgaver, utleie av kafe og lisens & forsikring.

Klubbinfo

Greipstad håndball spiller med blå trøye & blå bukse, og har sin hovedarena i Nodelandshallen. Her finner du informasjon om vår strategiplan, våre...

Siste nytt

Skilt reklame i Nodelandshallen

Skilt reklame i Nodelandshallen

16. mai 2020

Tusen takk til sponsorer som er med og støtter Greipstad håndball år etter år, og til alle nye! Dere er GULL verd for klubben.

Grattis til jenter 16

Grattis til jenter 16

19. april 2020

Kjempeflott innsats av en liten men fantastisk solid spillerstall. Håndball er GØY.