Heiagjeng med Greipstad flagg (389x528)

Tornby cup 2022

GRATULERER masse til jenter 11 år, og jenter 14 år med gull på cup i Danmark.

ENDELIG kunne Greipstad spillere igjen reise på håndballcup i Danmark. Noen for aller første gang, og noen litt mer rutinerte. Spennende uansett med ferjetur, buffe, taxfree og overnatting på skole i Danmark.

De tre jentelagene stor trives i Danmark og koser seg på tur i sammen. 

Lagbilde med medalje jenter 11Jenter 11 danser i ring

Jenter 11 takker for kamp (195x102)

Løypemelding fra jenter 11 under cupen:
"Jenter 11 har sin første cup med overnatting! Ferjetur, buffet, danske lommepenger å bruke i taxfreen, og ankomst skole for overnatting. Det er mange nye og førstegangs opplevelser! Vi måtte til med søppelsekker og teip på vinduer og lyssensorer i taket for å få det mørkt nok til å sove. Fredagskvelden ble avsluttet med felles allsang/ dans ute i skolegården. Det var skikkelig moro. Stjerner i øynene på jentene, og litt vanskelig å sovne når man blir så gira. På lørdagen måtte vi fryktelig tidlig opp for å spille første kamp. Totalt har vi spilt 3 kamper lørdag, to tap og en uavgjort. Jubelen stod i taket når vi scorte det siste målet og fikk avverget skudd mot eget mål! Etter kampene har vi badet og vært på butikken og handlet lørdagsgodt. Det var vanskelig å velge når det er så mye annerledes og spennende godteri. Kvelden blir brukt til felles spill, dans, musikk, kanonball og samtaler. Vi storkoser oss, og gleder oss til å sove litt lengre i morgen, og til å spille nye kamper! Heia Greipstad 🤾‍♀️🥅 Nils Erik, Stian, Camilla og Ida."

Løypemelding fra jenter 12 under cupen:
"Stemningen her i gymsalen hos oss er topp! Jentene fikk en hele gymsal selv til å sove i, etter at Jenter 11 rømte der fra i mangel på luft og mangel på vinduer som kan åpnes. Tross luften her inne har vi det fint. Mye snop er inntatt, kamper spilt, enn så lenge flere seier enn tap. Isposer og tape er brukt, og utrolig hvordan håndballskader leges nå man kommer «hjem» til gymsalen og spiller kanonball.  Gode venner og  god stemning.  Voksne som ikke følger aktivitets-eller lydnivået, men er blitt kjempe gode på busstabeller, telling av barn og sekker. Vi har det topp på cup!"

Løypemelding fra jenter 14 under cupen:
"Jenter 14 synes det var stor stas når de fredag kveld dro igang musikk og dans i skolegården og så mange ble med. Stemninga var helt rørende. 
De er en flott gjeng som koser seg sammen på tur. I skrivende stund drar de i igang dans og musikk i kveld igjen. Her er det ingen som trenger disko.
Vi har vunnet alle kampene i dag, rullert godt på spillerne og hatt scoringer fra alle plasser. Målvaktene har stått bra bak et solid forsvar. Vi er godt fornøyd. Jenter 14 synes det er flott å være på tur sammen med flere Greipstad lag!  Hilsen Line"

 


Publisert: 25.09.2022 00:00
Endret: 26.09.2022 20:46