hu-lag-bergen-2018.

Seier, samhold og sol

Gratulerer til HU-laget!

Landsturneringen er det største idrettsarrangementet for utviklingshemmede idrettsutøvere i Norge. Det er både en håndball- og en fotballturnering. 2000 mennesker var samlet i Bergen som var badet i sol helga 7.-9.september 2018.

HU-laget til håndballgruppa i Greipstad idrettslag stilte med to lag i turneringen. 4`er laget spiller på liten bane og har mindre mål. De spilte mot Lillestrøm og Hundvåg. Det ble 2 seire, en uavgjort og et tap. Mix laget stilte i C3 klassen og hadde Nordstrand, Bryne, Sandviken og Ull/Kisa som motstandere. Her ble det tre seire og en uavgjort. Det holdt til å bli puljevinner.

HU-laget deltok i Bergen med 30 personer, spillere, trenere og foreldre. Dette er årets idrettsbegivenhet. Men det koster å delta og å reise.  HU-laget retter en stor takk for støtte fra Søgne og Greipstad Sparebank/Lokalbankfondet, Lions, håndballgruppa og hovedstyret i Greipstad idrettslag.

HU-laget består av  20 spillere. Det er barn, ungdom og voksne, jenter og gutter som møter hver torsdag i Nodelandhallen. Gla`bussen henter spillere som har utfordringer med å komme selv på trening. Helge Nordkvist, Helge Aukland, Leif Omdal og Helge Schjøll er kjente sjåfører for flere av spillerne.

Men vi har plass til flere på treningene med mottoet "Håndball er gøy". Samhold, spillerglede, mestring er viktige ingredienser både på trening og i kampsituasjon.


Publisert: 24.09.2018 00:00
Endret: 17.02.2019 15:21